Inleiding

De Utrechtse PC Klusjesman is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in dienstverlening op het gebied van computers. Denk dan bijvoorbeeld aan: configuratie, troubleshooting, installatie van hard- en software, installatie en configuratie van netwerken, reparatie en advisering.

Dit alles gebeurt zoveel mogelijk op locatie: bij u thuis of op kantoor. U hoeft dan niet met computers te slepen en wij weten zeker dat dan alle eventueel benodigde software aanwezig is.

Ook verzorgt de Utrechtse PC Klusjesman complete hardware-oplossingen die op maat gesneden zijn. U bent er dan zeker van dat de computer die u koopt ook datgene doet waar u hem voor gekocht hebt.

Tenslotte willen wij een zo goed mogelijke computer bij u afleveren. Dit proberen wij door componenten van een goede kwaliteit te gebruiken. Voorts moeten deze natuurlijk op een correcte wijze ge´nstalleerd worden. Hierdoor kan ik gewoonlijk een garantie-termijn van drie jaar hanteren.

Wat wij zelf heel belangrijk vinden, is dat de computer werkend bij u afgeleverd wordt. Niet alleen wordt de computer helemaal aangesloten, maar worden ook aanvullende taken verricht: overzetten van data (documenten, e-mail-berichten, adresboeken, favorieten, e.d.) van een eventueel reeds aanwezige pc, instellen van e-mail en Internet, verbinden met een eventueel aanwezig netwerk.